IN HET ARCHIEF KAN OOK GEZOCHT WORDEN OP INGREDIENT
Menu februari 2022
Menu februari 2022
Trio van vis
¤¤¤
Calamares á la carbonara
¤¤¤
Oesterzwambonbon met olijvenvinaigrette
¤¤¤
Kalfsentecote met gebraiseerde ossenstaart
en een kleurijk taartje
¤¤¤
Aardbeienmousse met sinansappelsorbet,
chocolade crème, gemarineerde sinaasappel
¤¤¤
Menu maart 2022
Menu maart 2022
Zeebaars op biscuit
¤¤¤
Tarte Tatin van knolselderij
¤¤¤
Tomaten consommé met griesmeelgnocchi
¤¤¤
Zwijnshaas met aardappeldonut en groenten
¤¤¤
Gegrilde perziken, Vanillesaus
Ravioli van mango
¤¤¤
Menu april 2022
Menu april 2022
Tonijn met Mangochutney Vitello tonnato
¤¤¤
Gevulde ravioli met-Dashlook-hazelnootboter
¤¤¤
Compositie van tomatentartaar
¤¤¤
Kalfswang met tuttifrutti & pommes duchesse
¤¤¤
Bananenijs met Cappuccino en
Amandel crumble
¤¤¤
Menu mei 2022
Menu mei 2022
Zalmbobon - gemarineerde coquille met een
tapenade van romanesco
¤¤¤
Doperwtensoep met limoncello, saffraanschuim &
parmezaankoekje
¤¤¤
Kalfstartaar met pannacotta van gruyère
¤¤¤
Kabeljouw-asperges-garnalenkroketjes-
aardappel pffertjes
¤¤¤
Lemoncurd op een merengue van citroen
met pecannotenijs
¤¤¤