IN HET ARCHIEF KAN OOK GEZOCHT WORDEN OP INGREDIENT

 

Menu november 2018

 

Gerookte forelmousse in een glas
Cres Ricards Viognier
¤¤¤
A+B+C


Paddenstoelensoufflé (7 personen)
Cres Ricards Viognier
¤¤¤
A+B


Zalm met een romige vissaus en een Julienne van groente
Chateau de la Greffiere Macon
¤¤¤
A+B


Hartig hoorntje met gekonfijte
paprika en Pata Negra
Chateau de la Greffiere Macon
A


¤¤¤
Fazant met witlof & kroket van risotto met truffel
Domaine Cres Ricards Alexaume
A+B+C


¤¤¤
Mini mascarpone tompouces
met groene appel
A+B+C
¤¤¤

 pdf11_menu_november_2018_nog_definitiever-_docx.pdf

 

 

 

 

 

 


Cuisine Culinaire Barendrecht "De Zilveren Pollepel"

Stockholm 6 (tegenover Ikea)

2993LM Barendrecht

Route plannen

Cuisine Culinaire Barendrecht "De Zilveren Pollepel"

Stockholm 6 (tegenover Ikea)

2993LM Barendrecht

icon service

icon koken

icon wijn