IN HET ARCHIEF KAN OOK GEZOCHT WORDEN OP INGREDIENT

 

Menu december 2018

 Spinaziemousse met Parmezaansouflé
A+B+C
¤¤¤


Gegrilde rode mul met risotto van schelpdieren
en een saffraan saus
Enaria Vedejo
A+B
¤¤¤


Gekonfijt eendenboutje
Chateau Lamy, Corbière
A+B


¤¤¤
Champagne sorbet
A+B+C
¤¤¤


Kalkoenrollade met pancetta en vulling van
citroen en pijnboompitten
Wente Chardonnay
A+B+C
¤¤¤


Peren tarlatans met roquefort-ijs en ingelegde walnoten
A+B+C
¤¤¤

 

pdf12_december_2018_def.pdf

 

 

 

 

 


Cuisine Culinaire Barendrecht "De Zilveren Pollepel"

Stockholm 6 (tegenover Ikea)

2993LM Barendrecht

Route plannen

Cuisine Culinaire Barendrecht "De Zilveren Pollepel"

Stockholm 6 (tegenover Ikea)

2993LM Barendrecht

icon service

icon koken

icon wijn